Petak, 16 Lipanj 2017 12:12

Humanitarna utrka u Slavonskom Brodu, 24. lipnja

Napisao 

Volonteri Humanitarne udruge „Marijini obroci“, u suradnji s volonterima Molitvene zajednice „Srce Isusovo“ i „Studentskim katoličkim centrom“ organiziraju humanitarnu utrku „Trčimo za obrok više“, 24. lipnja, sa startom na trgu I.B.Mažuranić (Korzo) u Slavonskom Brodu. Cilj utrke je širenje vijesti o „Marijinim obrocima“ i prikupljanje donacija za prehranu djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta.

Riječ je o utrci humanitarnog karaktera, kakva je već održana u Zagrebu i u Splitu, a svi prihodi od sponzora, donacije i darovi građana i sudionika bit će proslijeđeni u središnjicu Udruge Marijini obroci u Zagreb.

Također „Molitvena zajednica Srce Isusovo“, radi svoga dosadašnjeg volonterskog djelovanja za Marijine obroke, dobila je i svoju kuhinju u Sackie Town Primary School, Liberija, u kojoj ima 244 djece. Naziv kuhinje „MZ Srce Isusovo, Slavonski Brod s OŠ A. Kanižlića, Požega, Croatia“ gdje će sve donacije preko udruge Marijinih obroka biti usmjerene.

Sami start utrke bit će u 10,00 sati za djecu i 11,00 sati za odrasle na trgu I.B. Mažuranić.

Prije i poslije utrke pripremamo zabavni sadržaj za sve posjetitelje i sudionike utrke, a za najbrže trkače osigurali smo i prigodne nagrade. 

Za organizatora,

Danijel Tomičević Mob/ 092 118 2685

Mail/ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Đurđica Lucić; mob. 099 577 07 01

Volonteri Marijinih obroka

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku