Oko 320 tisuća građana do sada je dobilo ukupno oko 320 milijuna kuna povrata poreza na dohodak temeljem godišnjih prijava poreza za 2016. godinu - objavljeno je iz Porezne uprave

Subota, 15 Srpanj 2017 11:04

Održana 3. sjednica Gradskog vijeća

Napisao

Treća po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda održana je danas u Velikoj vijećnici Gradske uprave. Sjednici je prisustvovao 21 vijećnik, a započela je aktualnim satom, kojeg su obilježila pitanja vezana uz projekte i radove na području grada te svakodnevne probleme građana.

Nova Gradiška - Članovi Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška na izletištu Strmac proslavili su Dan državnosti Republike Hrvatske i ujedno pobjedu na lokalnim izborima gdje su osvojili u prvom krugu osvojili mjesto gradonačelnika sa zamjenicima i većinu od deset vijećnika u gradskom vijeću grada Nova Gradiška

Slavonski Brod - Učenici brodske Osnovne škole “Hugo Badalić” pozivaju na premijeru filma “Brod šalje poziv u pomoć”. Premijera će se održati u petak, 16. lipnja s početkom u 17 sati u domu Hvidre, MO Plavo polje.

Slavonski Brod - Još jedna ulica na području grada dobila je moderniziranu pješačku stazu. Riječ je o Pilarevoj ulici u kojoj su tijekom srijede dovršeni radovi na asfaltiranju pješačke staze na dijelu od križanja s Gupčevom ulicom do Trga pobjede.

Zbog velikih padalina koje su uzrokovale poplave na području grada Slavonskog Broda župan Danijel Marušić donio je Odluku o proglašenju stanja elementarne nepogode za Slavonski Brod.

Odjel otorinolaringologije slavonskobrodske Opće bolnice od danas se može pohvaliti još jednim suvremenim medicinskim uređajem. Riječ je o endoskopskoj kameri i aparatu za dijagnostiku i kirurško liječenje malignih bolesti glave i vrata. Novi je endoskopski uređaj vrijedan 100 tisuća kuna, a nabavljen je zahvaljujući donaciji županijske Lige za borbu protiv raka.

SLAVONSKI BROD- Na svečanosti povodom Dana grada jučer su dodijeljena i javna priznanja i nagrade Grada Slavonskog Broda pojedincima koji su svojim radom i djelovanjem pridonijeli razvoju i ugledu našega grada.

Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 13:42

Napadalo 74 litre kiše po metru kvadratnom

Napisao

Slavonski Brod - Slavonski Brod je, doslovno, potopljen kišom koja je "curila" od 12,30 sati.

Stranica 1 od 51

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku