Brodski Vjesnik

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Oko 320 tisuća građana do sada je dobilo ukupno oko 320 milijuna kuna povrata poreza na dohodak temeljem godišnjih prijava poreza za 2016. godinu - objavljeno je iz Porezne uprave

Utorak, 15 Kolovoz 2017 18:43

Slavlje Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo posebno je svečano proslavljena u slavonskobrodskom svetištu i župi Uznesenja Marijina u Brodskom Vinogorju. Tisuće hodočasnika sudjelovalo je na središnjem euharistijskom slavlju koje je predvodio vlč. Ivan Lovrić, župni vikar župe Duha Svetoga Slavonski Brod.

Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Tamburica iz sela Koraće u bosanskoj Posavini jučer je proslavilo 50. obljetnicu od osnutka, okupivši brojne folkloraše iz Hrvatske i BiH na tradicionalnoj 5. Međunarodnoj smotri folklora.

U organizaciji KUD-a Tomislav u Sibinju je sinoć održana 1. smotra folklora i etno revija. Nastupili su folkloraši deset društava, s pjesma i plesovima svojih krajeva. Brojni su posjetitelji uživali u cjelovečernjem progamu organiziranom u sibinjskome parku.

Subota, 15 Srpanj 2017 11:04

Održana 3. sjednica Gradskog vijeća

Treća po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda održana je danas u Velikoj vijećnici Gradske uprave. Sjednici je prisustvovao 21 vijećnik, a započela je aktualnim satom, kojeg su obilježila pitanja vezana uz projekte i radove na području grada te svakodnevne probleme građana.

Nakon prošlogodišpnjeg spektakularnog, prvog izdanja, uz nekoliko tisuća posjetitelja, CMC televizija u suradnji s Gradom Slavonskim Brodom nastavlja istu "priču" i organizirat će potkraj kolovoza 2.Slavonija Fest CMC 200. Festival će se održati 25. i 26. kolovoza u baroknoj tvrđavi Brod. Ulaz je slobodan.

Tjedan dana nakon što je predstavljen novi trener Irfan Islami, nogometaši Marsonije počeli su s pripremama za novu sezonu u Trećoj ligi.

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda proglasila je i nagradila najuspješnije u proljetost provedenim akcijama natjecateljskog karaktera.Riječ je o izboru za najbolji gradski bar, restoran, najljepše gradske okućnice, balkoni i terase ugostiteljskih objekata.

Četvrtak, 13 Srpanj 2017 16:13

Održana 17. sjednica županijskog GSV-a

Izvješće o stanju kvalitete zraka, izvršenje prošlogodišnjeg županijskog proračuna , statistika nezaposlenosti te stanje u poljoprivredi – teme su kojima su se bavili članovi Gospodarsko socijalnog vijeća uoči sjednice Skupštine Brodsko posavske županije, zakazane za ponedjeljak, 17. srpnja.

Nova Gradiška - Članovi Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška na izletištu Strmac proslavili su Dan državnosti Republike Hrvatske i ujedno pobjedu na lokalnim izborima gdje su osvojili u prvom krugu osvojili mjesto gradonačelnika sa zamjenicima i većinu od deset vijećnika u gradskom vijeću grada Nova Gradiška

Stranica 1 od 132

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku