Četvrtak, 13 Srpanj 2017 16:19

Nogometaši Marsonije počeli s pripremama uz pojačanja

Napisao 

Tjedan dana nakon što je predstavljen novi trener Irfan Islami, nogometaši Marsonije počeli su s pripremama za novu sezonu u Trećoj ligi.

Cijeli trenažni proces obavit će se na Stadionu uz Savu, dok će u igračkom kadru biti promjena. Za sada ima nekoliko novih imena, dok bi tijekom priprema trebalo doći još nekoliko novih pojačanja. S njima bi se Bijelo – crni trebali boriti za vrh prvenstvene ljestvice u Trećoj ligi. Na prvom treningu treneru Irfanu Islamiju odazvalo se 15 igrača. Od prošle godine bili su: Ajdin Memović, Mario Ergotić, Hrvoje Mišić, Ivan Vrhovac, Vedran Bunt, Nemanja Prodanović, Almedin Bundavica, Damir Mirković, Marin Begić, Ardian Islami i Tony Ljekaj. Među njima su bila i 4 nova igrača od kojih su trojica povratnika, a to su: Antonio Rosandić, Ivan Martić, Anto Gudelj te Željko Madžarević iz Babine Grede.

Prema običaju na početku priprema pojedini treneri uglavnom koriste suho trčanje i nabijanje kilometara za kondiciju, međutim, Islami je već nakon prozivke igračima dao loptu te su odigrali međusobne utakmice na 2 gola. Na prvom treningu napadač Željko Madžarević pokazao je da će biti pravo pojačanje. U međusobnim utakmicama postigao je nekoliko golova te je već na prvu primjetna njegova dobra suradnja s Mišićem. Očito bi se njih dvojca mogli jako dobro slagati u novoj sezoni. Podsjetimo da Madžarević ima 20. godina te da je u posljednje dvije sezone bio među najboljim strijelcima Četvrte lige – istok za svoju Šokadiju iz Babine Grede. U prošloj sezoni bio je drugi strijelac lige s 26 golova, dok je u ovogodišnjem prvenstvu zabio 19 pogodaka za 4. mjesto među najučinkovitijim igračima u ligi. Prošle zime trebao je u Cibaliju, dok se ovog ljeta najviše zbog trenera Islamija odlučio za dolazak u Marsoniju.

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku