Srijeda, 17 Svibanj 2017 07:29

Taekwando klub Škorpion Gornja Vrba nastupio na natjecanju "Susedgrad Sokol Pokal 2017."

Napisao 

U subotu 13.05.2017.godine članovi TKD kluba Škorpion G. Vrba nastupili su na natjecanju pod nazivom SUSEDGRAD SOKOL POKAL 2017. I SUSEDGRAD SOKOL LIMAČ KUP 2017. Organizator natjecanja bio je TKD klub Susedgrad-Sokol.

Na natjecanju je nastupilo 765 natjecatelja iz 59 klubova. Natjecanje je bilo humanitarno, međunarodno, kriterijsko za juniorsku reprezentaciju te kriterijsko za zagrebačku selekciju. Taekwondo klub Škorpion nastupio je sa 7 natjecatelja nastupili su te osvojili kako slijedi Lorena Ereš zlatna medalja, Luka Lukačević zlatna medalja, Marko Martić brončana medalja, Borna Grubić brončana medalja, Timon Capan brončana medalja. Na natjecanju su nastupili i Lovro Grubić te Petra Mikulić. Jako dobru i kvalitetnu borbu odradio je Borna Grubić sa prošlogodišnjim te ovogodišnjim favoritom natjecanja. Članove TKD klub Škorpion G.Vrba vodio je trener Denis Grubić.

"Mladi sportaši sa svih natjecanja vraćaju se redovito s medaljama. Trude se treniraju i pokušavaju biti najbolji. Veliki problem su financijska sredstva za odlazak na turnire, kupnja sportske opreme, ali s obzirom na financijsku situaciju u županiji ne možemo roditelje opterećivati dodatno sa skupom opremom. Nažalost iako smo uspješni sponzori nam ne izlaze baš u susret. TKD Škorpion G.Vrba zahvaljuje gospodinu Vinku Iličiću koji nam je pomogao i uvijek se rado odazove na naše upite za pomoć mi mu se zahvaljujemo jer nam je pomogao da platimo troškove odlaska na natjecanja. Također raduje nas najava izgradnje sportskog centra u Općini Klakar jer imamo problem s adekvatnim prostorom, a to bi nam omogućilo profesionalni razvoj naših talentiranih sportaša", ističu iz kluba.

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku