Tjedan dana nakon što je predstavljen novi trener Irfan Islami, nogometaši Marsonije počeli su s pripremama za novu sezonu u Trećoj ligi.

Petak, 16 Lipanj 2017 12:26

Tradicionalni 5. Marsonia Kup limača

Napisao

Škola nogometa Marsonije na Stadionu uza Savu i ove godine održava tradicionalni 5. Marsonia Kup limača. Ovaj turnir za najmlađe uzraste raste iz godine u godinu te se tako prijavljenih klubova stalno povećava. Tako su prošle godine nastupila 52 sastava, dok će ih ove biti 60 oni će igrati na 3 terena i to u 2 dana, a sve počinje sutra i završava u nedjelju, 18. lipnja iza 19 sati kada je proglašenje najboljih.

U subotu 10.lipnja 2017. godine članovi TKD kluba Škorpion Gornja Vrba pod vodstvom trenera Denisa Grubića, nastupili su na humanitarnom natjecanju koji se održao u sportskoj dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić.

U subotu 13.05.2017.godine članovi TKD kluba Škorpion G. Vrba nastupili su na natjecanju pod nazivom SUSEDGRAD SOKOL POKAL 2017. I SUSEDGRAD SOKOL LIMAČ KUP 2017. Organizator natjecanja bio je TKD klub Susedgrad-Sokol.

Boksački klub Radnički briljirao na prvenstvu Hrvatske u boksu s osvojena dva zlata i najbolja mlađa seniorka Hrvatske

SLAVONSKI BROD - U organizaciji Trkačkog kluba BraCe, danas je održan tradicionalni polumaraton pod nazivom Bromara. Lijepo vrijeme i dobra kemija među zaljubljenicima u trčanje, stvorili su odlično ozračje. Preko 150 sudionika natjecalo se u muškoj i ženskoj konkurenciji, te u štafetama.

Gradonačelnik Vinko Grgić svečano je 13. svibnja otvorio športsko rekreacijski centar „Ivo Petranović“. Športsko rekreacijski centar sastoji se od pješčanika i dječjeg igrališta, terena za street basket, pješčanog rukometnog/ nogometnog terena, pješčanog odbojkaškog igrališta te skate „parka“, ali i sanitarnog čvora s tuševima kako bi se svi korisnici ŠRC-a mogli osvježiti. Kako bi upriličili ovaj veliki sportski događaj u gradu, organizirani su turniri u košarci i rukometu.

Proteklog vikenda u odličnoj organizaciji Boksačkog kluba „Posavina Kuna“ održan je memorijalni turnir dr. Aleksandar Jelen. Već nekoliko godina za redom na ovaj se način sjećaju svog dugogodišnjeg liječnika i člana uprave, dr. Aleksandra Jelena.

U organizaciji Muškog odbojkaškog kluba Marsonia u sportskoj dvorani Vijuš održana je završnica prvenstva Slavonije u odbojci za mlađe kadete – uzrast 2002. godište i mlađe. Prvo mjesto osvojila je momčad MOK Murse, a drugi su domaćini MOK Marsonia.

Hrvatski vaterpolski savez je prvi puta organizirao kamp za djevojke od 2002 do 2006 godišta. Kamp se održao u Zadru na plivalištu Višnjik od 19 do 23. travnja.

Stranica 1 od 9

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku