Četvrtak, 13 Srpanj 2017 16:22

CMC200 Slavonija Fest: do 31. srpnja prijave za sudjelovanje na Rock Maratonu

Napisao 

Nakon prošlogodišpnjeg spektakularnog, prvog izdanja, uz nekoliko tisuća posjetitelja, CMC televizija u suradnji s Gradom Slavonskim Brodom nastavlja istu "priču" i organizirat će potkraj kolovoza 2.Slavonija Fest CMC 200. Festival će se održati 25. i 26. kolovoza u baroknoj tvrđavi Brod. Ulaz je slobodan.

I za ovogodišnje izdanje festivala, osigurana je, dakako, vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, uz nastup svih izvođača uživo. Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se izborom koncertnih headlinera festivala, doslovce najžešćih Slavonaca "Opće opasnosti" i legendarnog Jure Stublića i grupe "Film", koji će na velikoj pozornici nastupiti 26.kolovoza. Uz festivalski dio, u sklopu CMC Slavonija Festa 25.kolovoza održat će se i legendarno glazbeno događanje Rock maraton čiju su pozornicu 80-ih godina pohodila najveća imena regionalne scene.

Ove godine Rock maraton, sa lani zasebne pozornice, "seli" na glavni festivalski stage, s tim da su, uz nova imena hrvatske rock scene, svoj nastup kao headlineri već potvrdili Jurica Pađen i Aerodrom. -Koristimo i ovu prigodu da izvijestimo da je na web stranicama gradske Turističke zajednice Slavonskog Broda, www.tzgsb.hr , objavljena prijavnica za bendove zainteresirane za sudjelovanje i nastup na Rock maratonu koji će se u sklopu CMC Slavonija festivala 200 održati 25. i 26.kolovoza u Slavonskom Brodu. Prijava za sudjelovanje moguća je sve do 31.srpnja, ističu u gradskoj TZ Slavonskog Broda.

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku