Petak, 24 Ožujak 2017 13:20

U Slavonskom Brodu otvorena specijalizirana trgovina donjeg rublja Michelle Boutique

Napisao 

Lormar, Navigare, Sergio Tacchini, Glos…samo su neki od renomiranih talijanskih brendova iznimno kvalitetnog muškog i ženskog donjeg rublja kojega od danas i Brođanke i Brođani mogu pronaći na jednom mjestu, i to u novom specijaliziranom butiku donjeg rublja Michelle Boutiqueu koji je svečano otvoren danas u Starčevićevoj 10, u samom središtu Slavonskog Broda. Riječ je o trgovini koju je otvorila tvrtka Golden Media Office iz Zagreba vlasnika Mateja Zovkića, rođenog Brođanina, koji ističe kako je riječ o za sada prvom i jedinom ovakvom specijaliziranom butiku u Hrvatskoj. Plan mu je iste butike otvoriti i drugdje u zemlji i u regiji, a središte poslovanja bit će u Slavonskom Brodu.

„Ovim smo željeli dati potporu daljnjem razvoju ovog dijela Slavonije, kroz investiciju u proizvode koji imaju široko tržište. U cijelu priču uključit ćemo i domaće krojače koji su se već javili da za nas kroje odjeću po mjeri. Zaista imamo svjetski priznate robne marke donjeg rublja kojega vole kupovati i strani turisti, pa je ovo tim više eksluziva za Slavonski Brod. Osobno, volio bih brodsku Starčevićevu ulicu u budućnosti vidjeti na razini njujorške Pete avenije, ili trgovačkih ulica u Grazu i u Beču“, kaže poduzetnik Matej Zovkić.

„U asortimanu Michelle Boutique nudimo žensko donje rublje za sve generacije, s naglaskom na vrlo kvalitetne grudnjake svih veličina, tu je i poseban program za trudnice i dojilje, potom korzeti, steznjaci, bodiji, halteri, ogrtači, dok u muškog programu imamo vrlo kvalitetne Sergio Tacchini majice, potkošulje, bokserice i slim gaće“, istaknula je na otvorenju voditeljica butika, Mihaela Deanović. Dodala je da će cijene možda nekima biti nešto veće, ali, ako se uzme u obzir iznimna kvaliteta svjetski priznatih marki vrlo udobnog i privlačno dizajniranog donjeg rublja kakve nećete naći u trgovačkim centrima u Slavonskom Brodu, isplatit će vam se posjetiti butik Michelle u Starčevićevoj 10. U to su se uvjerili i predstavnici brodskih medija koji su prvi imali priliku zaviriti u novi butik.

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku