Četvrtak, 13 Srpanj 2017 16:16

Nagrade gradske Turističke zajednice najboljim barovima, restoranima...

Napisao 

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda proglasila je i nagradila najuspješnije u proljetost provedenim akcijama natjecateljskog karaktera.Riječ je o izboru za najbolji gradski bar, restoran, najljepše gradske okućnice, balkoni i terase ugostiteljskih objekata.

Navigator je najbolji gradski bar u Slavonskom Brodu. Drugu godinu zaredom ovaj kafić na središnjeg brodskom trgu zasluženo osvaja nagradu. Na njegovoj terasi koja je svakodevno najposjećenija, u utorak, 11. srpnja dodijeljene su nagrade Turističke zajednice najuspješnijima u proljetos provedenim izborima. U kategorji restorana pobjedu je odnio čuveni Antik u sklopu Kuće piva, dok je restoran Grozd u Brodskom Varošu osvojio nagradu za najljepšu terasu. Najljepše uređena okućnica je u vlasništvu obitelji Mate Galovića u Čavličkom kraju u Podvinju, a za najljepši balkon nagradu je dobila obitelj Mijić iz naselja Andrija Hebrang.

Doznali smo i tko je u Slavonskom Brodu skuhao najukusniji fiš paprikaš. Ovogodišnju brodsku Fišijadu osvojio je Slavko Smoljanac iz Nove Gradiške! Drugu nagradu dobio je Josip Kitanović iz Velike Kopanice, a treću Zdravko Terzić iz Podcrkavlja.

Predstavljena su i dva nadolazeća turistička projekta koja nas očekuju u kolovozu, Svjetske umjetničke igre te Rock maraton i CMC200 Slavonija fest u Tvrđavi Brod, u organizaciji CMC televizije. Svečanost Turističke zajednice na terasi Naviatora uveličale su svojim pjevanjem članice nedvano osnovanog brodskog Vokalnog sastava Marsonettes uz klavirsku pratnju prof. Karla Đurića.

Brodski Vjesnik

Nezavisni regionalni mjesečnik

Najčitanije

  1. Danas
  2. Tjedan
  3. Mjesec

Pratite nas na Facebooku